LÅTTIPS: GHETTO WAYS


Riktigt skön indiepop från bandet Scissors For Lefty.

Eric

LÅT: SAD BRAD SMITH - HELP YOURSELF



Upptäckte denna fina musik när jag satt och kollade på filmen "Up In The Air" häromdagen. Gillar lyriken skarpt och hans sätt och framföra låten passar verkligen in perfekt. Brad som är född i Chicago spås en bra framtid framöver då han efter medverkat i filmen fått stor uppmärksamhet och flyttat till LA för att förmodligen spela in en skiva. Man får bara hoppas de inte försöker ändra han till något annat där nere så man får höra mer av denna ljuvliga musik.




Elias

BAND: SEABEAR



Det Isländska bandet Seabear är påväg och släppa sin efterlängtade uppföljare "We Built A Fire", det går  faktiskt redan nu och avnjuta två låtar på deras myspace. Det första intrycket av låtarna är lika ljuvligt som ifrån deras debut-album "The Ghost That Carried Us Away" vilket är en grym skiva rakt igenom. Så håll utkick i Mars månad, då ska skivan vara släppt.

Här är en av de finare låtarna ifrån debutalbumet, och jag tror helt ärligt detta är enda gången jag kommer få någon som helst känsla av att se en gammal matta. Magiskt.




BAND: FLORENCE + THE MACHINE



Länge sedan man skrev något nu, man får helt enkelt ta och bättra sig!

Här är en fin låt ifrån Florence and the Machine som kategoriserar sin musik som Alternativ rock med lite alla möjliga influenser. Bra är det iallafall.

Elias

RSS 2.0