LÅTTIPS: LET'S NOT SHIT OURSELVES


And my father was there, in a chair by the window, staring so far away. I tried talking, just whispered, "...so sorry...so selfish.." He stopped me and said, "Child I love you regardless and there is nothing you could do that would ever change this. I'm not angry. It happens. But you just can't do it again."

BAND - BOAT CLUB



Ett band som jag gått och väntat på nysläpp ifrån, och jag hoppas det kommer snart. Boat Club är ett Göteborgs-Pop band som man hittar mycket likheter med storebror(IMO) Air France, och att de ligger på Indie-bolaget Luxxury gör det stora hela inte sämre. Deras platta ifrån 2007 Caught The Breeze är verkligen trevlig rakt igenom och bara spåret Warmer Climes är bra nog för att köpa hela albumet. Har ni missat dessa två gossar tycker jag det är tidsnog att börja lyssna in er, missa inte heller andra bra band på skivbolaget Luxxury så som Samtidigt som, Makthaverskan(vilket jag inte riktigt förstår hypen runt), Skansros, Almedal och Franke.



Elias

LÅTTIPS: JONATHAN JEREMIAH - HAPINESS



Jag blir inspirerad av låtar som inte är så fruktansvärt överproducerade vilket tyvärr har börjat bli alldeles för vanligt. För er som jag gillar musik i stuk med Nick Drake har hittat rätt, Jonathan Jeremiah skapar ett väldigt behagligt och skönt sound med endast sin gitarr och sin röst tillhands. Mycket av hans inspiration hittar man nog någon gång under sextiotalet men här blandas det även med något nyare och fräschare, och jag tycker det är härligt. Med låten Hapiness får han en att under tre minuter stanna upp, reflektera och sedan mjukt fortsätta på sin resa.




Elias

RSS 2.0